KYLÄTIEDOTE 2017

VILLIKKALAN KYLÄTIEDOTE
2 /2017 marraskuu

Vuosi lähestyy loppuaan ja talvikin yrittää tulla. Kesällä on Villikkalassa riittänyt vilskettä, siitä muutama sana.
Avoimet kylät kutsuivat käymään Villikkalan kahdeksassa kohteessa. Kävijöitä riitti runsaasti. Kiitokset kaikille pihansa ja ovensa avanneille.
Kesälehti ilmestyi tänä vuonna Artjärven kesälehti nimisenä. Tämän lehden tekoon kutsuttiin Artjärveläisiä yhdistyksiä ja muita innokkaita jutun tekijöitä. Halukkaita löytyi ja saatiin lehti jakoon. Jako toteuttiin talkoilla, jonka vuoksi saattoi jokunen Artjärveläinen jäädä ilman lehteä, sillä jakajia ei saatu joka alueelta.
Juhannusatto iltana kokko syttyi HulaHulan tahdissa. Todella runsas joukko tanssahteli rannassa klo 22.00.
Mukava todeta, että kylältä löytyy innokkaita uusia nuoria, jotka suunnittelivat ja toteuttivat SUOMI 100- liikuntatapahtuman elokuussa Villikkalan nuorisoseuran talolla. Alun perin piti toimia rannassa, mutta tämä Suomen suvi on ollut ulkotapahtumien suhteen hankala. Hyvä nuoret!!
Syyskuussa seurakunnan, marttojen ja nuorisoseuran kanssa yhteistyöllä maakirkko. Martat vastasivat tarjoilusta, nuorisoseura tarjosi paikan ja seurakunta hoiti kirkolliset menot. Nelisenkymmentä kirkkovierasta paikalla.
Hirvestys alkoi lokakuussa ja soppalihatkin on saatu. Nyt nautitaan SUOMEN SUURIMMAT PEIJAISET-syödään yhdessä teemalla 4.11 klo 19.00 nuorisoseuran talolla, johon taas odotetaan kyläläisiä, maanomistajia ja metsästysseuran jäseniä.

Ajan kans sano Askela kirjoja löytyy vielä (25€), tiedustelut Päivi. (p.040 555 3436). Samoin uudella logolla olevia Villikkala t-paitoja (10€)

Vuoden 2017 jäsenmaksu on 10€ /henkilö tai 25€ perhe. Halutessasi voit myös maksaa tukimaksun, summa on avoin. Maksun voi suorittaa nuorisoseuran tilille
fi 49 5010 0340 002382 (viite 20064).

Kiittäen
VILLIKKALAN NUORISOSEURA ry