TIEDOTE 22.10.2020

KYLÄTIEDOTE 2020

 

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen. Korona on ollut vieraamme maaliskuusta lähtien. Nuorisoseuran toimintaan sillä ei ole ollut paljonkaan vaikutusta. Keväällä loppui lentopallon peluu maaliskuun lopussa ja avoimet kylät tapahtumaan osallistuminen jäi pois. Kevätkokous jäi myös pitämättä.

Juhannuskokko poltettiin ja paikalla oli myös kahvio.
Artjärven kesälehti saatiin kokoon. Kesälehti jaettiin koko Artjärven alueelle vapaaehtoisin voimin, siitä kiitokset kaikille jakoon osallistuneille. Ensi vuonna olisi tarkoitus vielä työstää lehteä, joten miettikää jutun juurta lehteen. Kuvia kaipailen kovasti, sillä itse kuvatessa tulee vähän yksipuolinen katsantokanta Artjärveen.

 Orimattilan kirjastoauto pysähtyy myös Villikkalassa. Pysäkki on osoitteessa Orimattilantie 297 siinä tien vieressä olevalla bussipysäkillä. Pysäkkiaika on aina parittoman viikon tiistaisin kello 14.20 -14.40. Kirjastoautossa on hyvät kirjastopalvelut saatavilla läheltä, joten käyttäkää ihmeessä. Samoin kulkee kutsutaksi Artjärven keskustaan perjantaisin, soitto Helenalle, niin pääsee kyytiin. Palvelubussi kulkee tiistaisin, sekä Majalan asiointivuoro kulkee maanantaisin ja torstaisin Orimattilaan.

Villikkalan nuorisoseuralla on Artjärven liikuntahallilla lentopallovuoro keskiviikkoisin klo 19.00 -20.30 syksystä kevääseen. Pelaamaan pääsee maksamalla 10€ syksystä ja 10€ keväästä. Näin katetaan salivuoro maksu. Tervetuloa pelaamaan!

Nuorisoseuran kevät- ja syyskokoukset pidettiin lokakuun alussa seuratalolla. Johtokuntaan ei tullut muutoksia ja toiminta jatkuu samaan malliin. Nyt kaivataan nuorennusta joukkoomme. Allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä, jos tuntee mielenkiintoa tulla mukaan toimintaan ja tuoda uusia ideoita.

Ajan kans sano Askela kirjoja löytyy vielä (25€), tiedustelut Päivi. (p.040 555 3436). Villikkala t-paitoja ( mustia, keltaisia) 10€.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 10€ /henkilö tai 25€ perhe. Halutessasi voi myös maksaa tukimaksun, summa on avoin.

nuorisoseuran tilinumero
fi 49 5010 0340 002382 (viite 20064).

 

Kiittäen
VILLIKKALAN NUORISOSEURA ry /

Päivi sihteeri