KYLÄTIEDOTE 2018

VILLIKKALAN KYLÄTIEDOTE

Vuosi 2018 on ollut kesänsä osalta poikkeuksellisen lämmin. Helteitä riitti toukokuusta elokuuhun.Avoimet kylät tahtumakutsui taas Villikkalan kuuteen kohteeseen kävijöitä.  Hienoa kun mukaan oli lähtenyt uusia kohteita ja kävijöitä riitti näihin kaikkiin runsaasti. Kiitokset kaikille pihansa ja ovensa avanneille.
Artjärven kesälehti valmistui juuri sopivasti toukokuun lopuksi. Saimme lehden jaetuksi liki koko Artjärven alueelle  vapaaehtois voimin, siitä kiitokset kaikille jakoon osallistuneille.
Juhannusaattona saimme luvan kokon sytyttämiseen. Juhannusaatto oli kylmä, mutta väkeä oli silti kokoontunut rantaan mukavasti. Artjärvi-päiviin osallistuttiin konsertilla Nuorisoseuran talolla, jossa saimme kuulla Kirsi Vinkin ja Armas yhtyeen esityksiä. Syyskuussa seurakunnan, marttojen ja nuorisoseuran kanssa yhteistyöllä maakirkko. Martat vastasivat tarjoilusta, nuorisoseura tarjosi paikan ja seurakunta hoiti kirkolliset menot. Nelisenkymmentä kirkkovierasta paikalla.

Hirvestys alkoi lokakuussa ja ensimmäiset hirvet kaadettu. Hirvipeijaisia vietetään 3.11 klo 19.00 nuorisoseuran talolla, johon taas odotetaan kyläläisiä, maanomistajia ja metsästysseuran jäseniä.

Seuraavana päivänä eli 4.11 klo 14-18 seurantalolla vietetään Halloween tapahtumaa (katso tapahtumakalenteri). Tapahtumasta toteuttaa Villikkalan nuorisoseura yhdessä itäisen aluejohtokunnan Artjärven edustajien avustuksella.

Ajan kans sano Askela kirjoja löytyy vielä (25€), tiedustelut Päivi. (p.040 555 3436). Samoin uudella logolla olevia Villikkala t-paitoja (10€)

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 10€ /henkilö tai 25€ perhe. Halutessasi voit myös maksaa tukimaksun, summa on avoin. Maksun voi suorittaa nuorisoseuran tilille
fi 49 5010 0340 002382 (viite 20064).

Kiittäen
VILLIKKALAN NUORISOSEURA ry